BabbelBabbel

Söndag i London

Kategori: Utflykt

Söndagen bjöd återigen på fint väder som sedan gick över i lite molnighet men en dag utanför centrum var väl planerat och skönt att slippa stormen kring marathonloppet. Vi åkte tunnelbana till Hampstead och spatserade i parker. En avslappnad dag med ett längre stopp på posh pub för energiintag och ett konstaterande: "Kan inte alla dagar vara så här". efter besvikelsen att inte få gå in på egen hand bland den övervuxna kyrkogården hittade vi slutligen till Parliament Hill där vi kunde se ut över skyskraporna. Det är en hel del kranar som sticker upp men vi såg iaf London Eye, "snoppen" och troligtvis Big Ben. 
 
Tillbakavägen tog vi genom Camden och folkmassan som väntade var oväntad. Det myllrade med folk längs huvudgatan som var full av turistaffärer och en marknad fylld av tursitstånd. Precis som E sa: "Det påminner om en turistgata i Thailand". Hade vi haft mer tid hade jag tagit en närmare titt men jag behövde hinna med tåget hem. 
 
Underbar helg i goda vänners lag. Jag återkommer til London. Det är som sagt inte så långt bort och alltid värt ett besök med massor av valmöjligheter. 
/J
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: