BabbelBabbel

Slut

Kategori: Allmänt

Sista semester dagen. Sista augusti. Sommaren är officiellt slut. Jag har hafte en väldigt bra sommar. Tack alla ni som varit med och förgyllt den. Idag har jag bara slappat i sängen. Mest för att jag kan. Läste ut Zlatanboken. Nu har jag mer förståelse fast jag tycker precis som han beskriver sig själv, diva!
/J

Who is the Mob?

Kategori: Film/TV/Läsbart



Det här med förmiddagsbio börjar kännas riktigt bra. Känner mig inte helt hundra idag så det var extra skönt att kura upp sig i biomörkret och avnjuta en alldeles fenomenal dansfilm. Jag satt med gåshud hela filmen igenom. Att det går att blanda dansstilar vet vi, att dans är passionerat vet vi också och att man ska följa sin dröm. De har varit röda tråden genom alla Step Up-filmer och även så i denna men fjärde filmen tar dansen till en politisk nivå. Det är dags att protestera! Jag gillar det lika mycket som att Moose dyker upp i slutscénen. Klockrent vackert. 
/J
Bildkällor: Klicka på respektive bild

Guldlåda

Kategori: Allmänt

Postade ett brev idag. Fick äran att lägga det i denna fint guldiga postlåda. De engelska städer som guldmedaljörerna i OS är ifrån har ärats med guldig postlåda. Några veckor till och sedan blir den röd igen. 
/J

I love it

Kategori: Musik

Två låtar som går på högvarv här hemma. Nu blir det vila resten av kvällen. Två säckar med kläder har rensats ut. Det känns ändå som att garderoben och byrån är överfulla. 
/J

Som lovat

Kategori: Allmänt

4 veckor gick snabbt. Jag är tillbaka på engelsk mark. Vilket välkomnande jag fick, en ridå av regn. Ordspråket, "Borta bra, men hemma bäst", sammanfattar semesterresandet. Jag lovade en 'Best of' och den kommer i bilder från de olika ställen. Själv ska jag rensa bland alla mina kläder. Garderobsstången klarar inte av allt. 

Första gången

Kategori: Allmänt

Sista heldagen på svensk mark och vädret bköd på solsken. Det blev en heldag på stranden. Lite kallt till att börja med. Solen kikade inte fram så ofta som vi hoppats på. För första gången i mitt liv gick jag i vattnet men kom upp igen efter knähöjd. Strax innan hemfärd dök solen fram och det blev ett litet dopp. Tyvärr inte huvudet så det räknas inte som att bada. Börjar jag att bli gammal? Det var i alla fall väldigt härligt att andas in Ölandsluft och att slippa sand överallt. En fin avslutning på Sverigevistelsen. Imorgon kväll bär det av till Berlin.
/J

Loppis

Kategori: Allmänt

Idag har det varit loppis i trädgården. Jag ska försöka sälja av det mesta av mina saker. Det blev sex lådor sparat. Ett helt flak med säckar som gick till tippen. Det är skönt att allt är uppdelat i tre kategorier. Endast en familj kom idag. Jag hoppas på fler imorgon. Annars får det läggas ut på blocket.
/J

Oreda

Kategori: Allmänt

Jag har inte orkat skriva på ett tag. Det får komma sen när jag är tillbaka i Leeds. Då ska ni få se vackra bilder och höra mer vad jag sysslat med. Just nu har jag en hel del att tänka på. Det är inte lätt att rensa ut hela ens liv från lådor och annat. Bestämma vad som ska sparas, slängas eller säljas. Det ska bli så skönt när det är över. Just nu är både rummet och min hjärna i en väldig oreda.
/J

Jag var där

Kategori: Musik

Första gången för mig på Way out West. Galet trevligt! Härliga tre dagar i solsken och lite regn. Vackrast var nog Feist med Wilco som gästartist och de framförde "You and I".
/J

Halmstad

Kategori: Allmänt

Senaste veckan har jag spenderat i Halmstad. Det har hänt en hel del. Jag bjuder tyvärr inte på så mycket bilder. De kommer senare i ett "Best of"- album från semestern. Jag har umgåtts med massa härliga vänner. Det är som vanligt skönt att bara ha en vardag med dem. Det känns ändå konstigt att vara turist i en stad som en gång var "min" stad. Jag har insett att den aldrig kommer att bli det igen men jag kommer gärna och hälsar på. Kul är också att jag har fått ta mitt första dopp för i år. Västkusten bjöd på härligt väder och två hela stranddagar har gett mig lite fräsch solbränna. Öl har självklart intagits och nya har upptäckts. Fastnade givetvis för den med döskalle på. Klockren! 
/J