BabbelBabbel

Påsklov

Kategori: Festligheter

Sista jobbdagen igår. Enligt tradition blev det pubrunda efteråt. Härligt att njuta av god drink i solen med cool utsikt uppe på däck. Nu väntar två härliga veckors ledighet.
/J

På repeat

Kategori: Musik

Ännu en solig dag har nått sitt slut. Sitter på rummet och funderar vad jag ska ha på mig imorgon samtidigt som denna låt går på repeat.
/J

Älskar, älskar inte

Kategori: Allmänt

Precis inkommen från några timmar i parken. Livet är bra allt härligt ibland. Önskar att det vore det alltid men jag misstänker att jobbiga situationer måste gås igenom för att de härliga ska uppskattas mer.
/J

Sommar, sommar, sommar!

Kategori: Allmänt

Jag tror minsann att sommaren har kommit till Leeds. Underbart varmt! Igår gick jag omkring i klänning hela dagen, BARBENT. Satt i solen och drack kall öl. Solbrännalinjer syns om jag tittar riktigt noga. Fönstret stod öppet hela natten och täcker åkte av ett antal gånger. Converseväder på väg till jobbet klockan sju på morgonen. Under dagen och fortfarande vid sju på kvällen skulle lätt sandaler spatserats runt i. Jag hoppas det håller hela veckan och helgen. Jag hoppas det håller längre än så och att detta inte är enda sommaren vi får.
/J

Fortsättning följer

Kategori: Film/TV/Läsbart

Det blev en trevlig lörddagskväll med bio följt av pubbesök. Jag kan varmt rekommendera filmen. Tycker att de har lyckats förmedla känslan som boken ger. Jag satt på helspänn ett antal gånger. Nu ska jag ut i solen och läsa fortsättningen på trilogin.
/J

Ränderna går aldrig ur

Kategori: Motion

Efter en timmes långt pass på gymet och en timmes lång promenad längs kanalen har jag gjort mitt för idag. Vädret är alldeles underbart. Sol, värme och vindfritt. Därför valde jag idag mina favoritkläder för tillfället. Randigt på randigt.
/J

"Who's that chick"

Kategori: Motion

Det var ett bra tag sedan jag gick på danskurs. Äntligen är jag tillbaka. Street Dance för fulla muggar. Riktigt roligt och jag hade inget att oroa mig för. Takten finns kvar och även minnet att snappa upp snabba rörelser och komma ihåg rutiner. Vi lär oss en dans till låten ovanför. "I just wanna dance, I don't really care..." Jag längtar redan till nästa vecka.
/J

Uppblåst

Kategori: Motion

Jag valde värsta dagen för att besöka det nya gymet för första gången. Inte nog med BH, sportBH och extra stöd i linnet. Det är första dagen i lingonveckan så jag känner mig precis som Violet från Kalle och Chokladfabriken ser ut. får se hur mycket jag orkar röra på mig när jag väl är på gymet. Önska mig lycka till.
/J

Hungrar efter mer

Kategori: Film/TV/Läsbart

Mellan festligheter och andra sysslor som hör en helg till har jag läst första delen av 'Hungerspelen'. Det var väldigt svårt att slita sig från boken. Så skönt att att ha hittat en bok som är bra från första sekund. Jag har redan beställt de två andra delarna av trilogin och nästa helg ska jag se filmen på bio (trailer). Jag spricker av längtan.
/J

St Patrick's Day

Kategori: Festligheter

Idag är det St Patrick's Day och givetvis hyllar google detta. Det ska även vi. Första året som dagen infaller på en lördag sedan jag flyttade hit. Det kommer vara fullpackat i stan. Kul.
/J

Bild lånad från: www.google.co.uk

Tillbaka till barndomen

Kategori: Shopping

Jag kunde inte motstå när jag var i affären. Inte haft en Pez"maskin" sedan barndomen. Hello Kitty med en döskallerosett kändes helt rätt.
/J

Sett i luften

Kategori: Allmänt

Festivalsommar

Kategori: Musik

Det blir en dyr semester. Sammanlagt sex dagar som bara kommer att ägnas åt musik. Jag kan inte vänta. Nuvarande väder ger mig aningar om hur bra det kommer att bli. Så snart jag har nog med pengar ska biljetter bokas.
/J

'Backstreet Lovers'

Kategori: Musik

Weekend from heaven

Kategori: Allmänt

Det är något speciellt med fredagar. Alla flyr byggnaden så fort klockan ringer 15.00. Två dagars ledigt. Extra härligt är det när jag vet att helgen har massa kul att bjuda på. Gig ikväll och utekväll i York imorgon. Helgen jag sett fram emot länge, VÄLKOMMEN!
/J

Favorit i spellistan

Kategori: Musik

Lyssna och njut!
/J

Hungerspelen

Kategori: Allmänt

Äntligen är boken här. Jag beställde den i slutet på förra veckan. Genom att köpa den över internet och använda kortpoäng fick jag den för 1/4 av affärspris. Jag har länge tänkt att läsa denna bok. Hört så mycket bra om den från alla möjliga håll. Tyvärr är jag för upprörd för att börja läsa ikväll. Jag har gott om tid. Filmversionen har premiär först den 23e mars.
/J

Söndagsfilm

Kategori: Film/TV/Läsbart

Söndag hemma hos mig innebär oftast en film eller två. Alltid härligt att koppla av framför. Det bästa är att jag får välja helt själv vad jag vill titta på. Endast mitt egna humör som sätter gränserna. Denna gång blev det en gammal film och en ny. Båda fina men komplicerade kärlekshistorier.
/J

Bilder lånade från: http://uk.movieposter.com/

'Who's that girl'

Kategori: Musik

I veckan rekommenderade Anna "Den Svenska Björnstammen". Jag har hittat min favorit bland så många bra låtar de har.
/J

Finn 15 fel

Kategori: Karriär

Spenderar söndagsförmiddagen med spanskläxa. Känner mig så duktig för att jag tar tag i det. Känner mig samtidigt värdelös för att jag inte klarar av det. Vi hade hörförståelsetest i onsdags. Jag svarade på alla frågor så hoppas och tror på godkänt. I läxa ska vi göra en felanalys. Rätta felet och beskriva vad som är fel. Inte lätt trots att felen är understrukna...
/J

Tintin

Kategori: Film/TV/Läsbart

Förmiddagen har varit grå och regnig. Valde att titta på film för att liva upp lördagen. Tintins äventyr är perfekt för det. Vilken underbar film. Så himla snyggt gjord. Gillar att Daniel Craig och Jamie Bell har två av röstrollerna. Nu är solen framme och jag har mer energi för att ta tag i saker som måste göras.
/J

Marilyn Monroe

Kategori: Film/TV/Läsbart

Ikonen nr 1. Denna vecka är hon het på tapeten, iaf hemma hos mig. Började veckan med att se 'My week with Marilyn'. En film jag varmt rekomenderar. Har också börjat titta på en serie, 'Mash', från NBC som handlar om två tjejers rivalitet till att få rollen som Marilyn i en musikal om hennes liv.
/J

Dagens...

Kategori: Allmänt

/J